Menu

Kopen bij Arqiz

Arqiz streeft er naar om producten te bieden waarmee de bloemist de meest verwende klant tevreden kan stellen. Veel bloemisten hebben Arqiz in Tilburg ontdekt. Want het ligt direct naast de snelweg A58, dus ook vanuit België goed en snel bereikbaar. Je kiest en koopt er in een plezierige sfeer en het assortiment is méér dan compleet.

Bloemisten en aanverwante detailhandelaren kunnen er terecht voor snijbloemen, kamerplanten en bloemisterijartikelen. Omdat Arqiz onderdak biedt aan verschillende groothandels, kunt u er concurrerend inkopen.

Prettig winkelen

Arqiz is méér dan een bedrijfsverzamelgebouw, al was het alleen maar vanwege de bijzondere architectuur. Het pand is deels uit glas opgetrokken, waardoor een bijzonder lichte, centrale ruimte is ontstaan. Dit atrium, gecombineerd met de aanwezigheid van een overdekte parkeerplaats voor de klanten, maakt het prettig winkelen in Arqiz.

Toonaangevend

U kunt in Arqiz ook inspiratie opdoen. Het centrum organiseert regelmatig inkoopshows.Toonaangevende arrangeurs en bloemisten tonen hier de nieuwste trends in bloem- en groenverwerking.

ARQIZ, EEN OASE VOOR BLOEMISTEN...

Welkom

Klant worden bij Arqiz?

Bekijk onze voorwaarden.