Menu

Een nieuw jaar, een nieuw begin...

05-12-2017

Voor u betekent dit naast het u bekende assortiment aan snijbloemen een ruim op het seizoen toegespitste collectie en extra aandacht voor duurzaamheid.

Goedegebuure & de Mooy vestigt zich in de voormalige verkoopruimte van FleuraMetz en is sinds 1999 actief in de sector. Het bedrijf past uitstekend binnen de visie van Arqiz waarbij een hoogstaande kwaliteit en een persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

Wij zijn heel blij met hun komst en zijn ervan overtuigd dat u dit ook zult zijn!

 

Johan Schouten (bedrijfsleider Goedegebuure & de Mooy Tilburg):

" Ik ben Johan Schouten (40), getrouwd en vader van 3 jongens. Naast het vaderschap ben ik al mijn hele leven actief in de bloemensector. Werken met  bloemen en mensen is iets wat ik heel graag doe. Ik zie dan ook uit naar de samenwerking met u waarbij wij hopelijk een duurzame klantrelatie kunnen opbouwen.

Als Goedegebuure & de Mooy bieden wij u naast een zeer breed assortiment ook biologische bloemen, duurzame rozen uit Equador, groensoorten uit Italië en seizoensproducten aan, waaronder MPS-gekeurde bloemen. Ook voor kransen, decoratie-artikelen, verschillende houtsoorten, vruchten en diverse takken kunt u bij ons terecht.

Heeft u een speciale bestelling? Geen probleem… Wij zien uit naar uw komst en staan klaar om u te helpen!”